top of page

aprèn d'una altra manera

descobreix meraki jocs

Meraki red.png

ens presentem: què és meraki jocs?

Ens presentem
Meraki red.png

Meraki és una paraula grega que no té una traducció directa a cap altre idioma. La millor definició de meraki és "allò que neix de l'ànima, fet amb creativitat i amor". A Meraki Jocs creiem que és una forma perfecte d'explicar qui som i què fem. El nostre objectiu és crear contingut educatiu atractiu, normalment en forma de joc o taller, que pugui ajudar a mestres, monitors i monitores o a qualsevol agent educatiu interessat en una forma diferent d'aproximar-se a l'educació.

Si el que vols és potenciar les teves classes​ o espais educatius, també oferim un servei de gamificació encarat a treure tot el suc a temaris, processos i hores lectives.

Finalment, a Meraki jocs creiem en la formació com un element clau; oferim sessions i dinàmiques adaptades a diferents entorns i realitats per a poder implementar les nostres propostes.

Hem col·laborat amb:

mnac-logo.jpg
rrss.png

una altra manera d'aprendre

com treballem?

A Meraki jocs creiem en una educació vivencial i participativa. Per això dissenyem i planifiquem tallers i càpsules educatives a mida per a escoles, instituts, entitats i altres centres educatius.

Els nostres continguts estan pensats per a apropar diferents temàtiques a l’alumnat d’una forma amena, directa i entretinguda, fent servir els diferents recursos dins la nostra metodologia, pensada per a qualsevol edat i tipus de grup.

aprenentatge basat en el joc

L’ABJ és una metodologia de treball que utilitza el joc com a eina pedagògica. A Meraki, dissenyem jocs específics per als nostres tallers que apropen els continguts d’una forma entretinguda i directa.

photo_2021-05-25_17-00-55.jpg

breakout edu

Tota la diversió d’un Escape Room però farcida de contingut educatiu, i sense moure’s de l’aula! El nostre equip està especialitzant en la creació d’aquest tipus de continguts per fer més divertit l’aprenentage.

photo_2021-05-28_11-27-09.jpg

Participació i dinàmiques

“M’ho van explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre”. Seguint aquest conegut proverbi, a Meraki fem que les nostres dinàmiques i activitats fomentin la participació del grup i el treball cooperatiu.

tallers a mida o ja preparats, tu tries!

Els tallers

A Meraki tenim tallers preparats per a diferents àmbits educatius, dins i fora del currículum escolar. Tot i això, som especialistes en la creació de contingut a mida, per a cobrir qualsevol necessitat i per a qualsevol edat. Simplement posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu cas!

Aquestes són algunes de les temàtiques dels nostres tallers:

Medi ambient i crisi climàtica

Ciències naturals (química i biologia)

Aprenentatge d'idiomes i llenguatge

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Drets humans i dinàmiques de grup

Fake news i periodisme

forma't i descobreix nous horitzons

Formacions

A més d’oferir tallers i activitats a mida, a Meraki també creiem en la formació dels equips docents com una via per a transformar i millorar l’experiència educativa. Per això oferim sessions formatives per a professorat i qualsevol agent educatiu, orientades a introduïr noves metodologies de treball com la gamificació o l’aprenentatge basat en el joc.

També fem formacions combinades i a mida, pregunta’ns i t’assessorarem!

gamificació.png

gamificació

Què és la gamificació? En què es diferencia d’altres metodologies de treball? Com la podem aplicar a l’aula? Amb aquesta formació resoldrem tots aquest dubtes i aprendrem com utilitzar aquesta eina.

breakout.png

breakout edu

Vols aprendre a elaborar els teus propis Breakout Edu? A Meraki t’ensenyarem com planificar, elaborar i dur a terme aquestes aparentment complexes activitats, així com tota la teoria pedagògica que hi al darrera.

abj.png

abj (aprenentatge basat en el joc)

El joc és una de les eines formatives més versàtils i alhora menys utilitzades. Jugar és en si mateix un mètode d’aprenentage, i amb aquesta formació descobrirem l’anatomia del joc i com el podem fer servir.

l'equip meraki jocs

L'equip Meraki

Jun trenco

Sóc llicenciada en psicopedagogia i audiovisuals. Especialitzada en PBL, programació neurolingüística i cooperació internacional.

He viscut en diversos països i crec a perseguir una educació integral que abraci la formació de l'afectivitat, la creativitat, el pensament crític, la interacció social i la sinergia dels diferents tipus d'intel·ligència.

photo5805667754437620612.jpg

dani f. PLACENCIA

Sóc animador sociocultural especialitzat en l'educació no formal amb infants i joves.

Des del 2004 he treballat i fet de voluntari fent servir el joc com a eina educativa a casa nostra, a Nova Zelanda, a l'India, a Canadà i a Mèxic.


Sóc un apassionat de l'educació i m'encanta jugar!!

ADAM PERIBÁÑEZ

Sóc periodista i dissenyador, però porto una pila d’anys dedicat al món de l’educació i l’associacionisme, formant persones i creant continguts pedagògics. Els jocs (al carrer, de taula o a l’ordinador) són la meva passió.

 

M’encanta jugar-los, deconstruir-los i donar-li la volta per a treure’n tot el suc!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.56.24.png

DAVID RIVERA

Sóc Enginyer de Telecomunicació i una mica Matemàtic. Porto en el món de l'educació no formal més de mitja vida i he fet de voluntari i formador en diversos àmbits locals i internacionals.

M'encanta inventar jocs i observar les dinàmiques tan diferents que es generen canviant regles lleugerament. Crec que el joc és ideal per construir experiències reals complexes de forma guiada... I a més és divertit!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.57.44.png

parlem?

Contacta amb nosaltres

A Meraki Jocs ens encanta que ens digueu coses. Si teniu qualsevol dubte, proposta o comentari per nosaltres, podeu omplir el formulari que teniu a sota, enviar-nos un correu a info@merakijocs.es o contactar amb nosaltres a través del nostre perfil instagram, @Merakijocs

Gràcies per contactar amb nosaltres!

bottom of page