top of page

Aprenentatge i Servei (APS) / Situacions d'Aprenentatge

ESO / Batxillerat / Cicles Formatius

APRENENTATGE SIGNIFICATIU AMB IMPACTE SOCIAL

El nostre projecte de tallers APS és una experiència d'aprenentatge pràctica que combina l'aprofundiment en la matèria curricular amb la participació activa en projectes de servei comunitari. Aquest enfocament no només permet a les participants adquirir coneixements i habilitats rellevants, sinó que també els connecta amb la seva responsabilitat cívica. Treballarem estretament amb l'equip docent per dissenyar projectes que compleixin els objectius del vostre pla d'estudis i que inspirin les estudiants a fer una diferència en el món que les envolta.


Les nostres Situacions d'Aprenentatge són oportunitats d'immersió en escenaris autèntics. Les classes seran transportades a situacions reals que requereixen resolució de conflictes, presa de decisions i aplicació de coneixements. Els infants s'engrescaran en el procés d'aprendre mitjançant la resolució de reptes pràctics i pertinents. Això els permetrà veure la connexió directa entre el que aprenen a l'aula i el món real.


Aspirem a enriquir l'experiència educativa dels centres, fomentar el creixement personal i cívic, i preparar les participants per al futur.


Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant jornada d'aprenentatge i servei que canviarà la manera com les estudiants perceben l'educació i el seu impacte en la comunitat.
bottom of page