top of page

Cerca del tresor / Gimcanes / Lleure Educatiu

Cicle Inicial / Cicle Mitjà / Cicle Superior

UNA PROPOSTA MOLT MOGUDA I ENGRESCADORA!

Som especialistes a crear emocionants gimcanes i cerques del tresor adaptades a l'entorn de la vostra escola o qualsevol altre lloc que desitgeu. Les nostres activitats de gimcana són molt més que un simple joc; són una oportunitat única per fomentar la col·laboració i la resolució de conflictes entre les vostres estudiants.


En aquestes aventures interactives, les participants es veuran immerses en emocionants reptes, resolent enigmes i interactuant amb l'entorn que les envolta. A mesura que avancin en la gimcana, hauran de posar en pràctica els seus coneixements i habilitats de manera pràctica i divertida. És una manera d'aprendre que captiva l'atenció dels infants i els permet créixer tant individualment com en grup.


A més de les gimcanes, oferim activitats de lleure educatiu dissenyades específicament per ajudar els equips docents a assolir els objectius educatius i potenciar les habilitats del grup.


Creem experiències educatives inoblidables que inspiren i connecten amb els infants.


Uneix-te a nosaltres per una jornada d'aprenentatge emocionant i divertida que deixarà una empremta positiva en les vostres estudiants i el vostre equip docent.bottom of page