top of page

Colònies

Cicle Mitjà / Cicle Superior

MARXEM DE COLÒNIES!

Una oportunitat única per enriquir l'experiència educativa dels vostres estudiants i crear records inoblidables.


Les nostres colònies són aventures d'aprenentatge que ampliaran les ments i fomentaran el companyerisme, el sentiment de pertinença al grup i la potencien les relacions interpersonals dels infants.


Experiències d'Aprenentatge en un Entorn Natural: Els infants tenen l'oportunitat de connectar amb la natura, explorar l'entorn natural i aprendre sobre ecologia i sostenibilitat d'una manera pràctica i captivadora. Les nostres colònies escolars ofereixen aquesta oportunitat a través d'activitats específicament dissenyades per enriquir el currículum escolar i fomentar l'aprenentatge significatiu.


Foment de l'Autonomia i la Col·laboració: Les colònies no només són un espai de convivència i de creixement personal. Amb el suport del nostre equip de monitores qualificat, les estudiants desenvoluparan habilitats d'autonomia, presa de decisions i col·laboració, tot mentre estan immerses en experiències úniques d'aprenentatge.


Memòries per a Tota la Vida: Entenem la importància de crear records que durin tota la vida. Les nostres colònies escolars estan dissenyades per ser moments memorables en la vida de les participants. Imagina-les compartint històries d'aventures, rialles i moments d'aprenentatge amb les seves companyes durant molts anys.bottom of page