top of page

Compartim el nostre coneixement

A Meraki Jocs ens apassiona compartir el nostre coneixement i crear situacions d'aprenentatge conjuntes, per això oferim les nostres formacions destinades a agents educatives com equips docents, monitores o directores de lleure, treballadores juvenils o estudiants en formació per esdevenir educadores tant en l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.

FORMACIONS

photo_2021-05-28_10-14-29_edited.jpg

Aprenentatge Basat en el Joc (ABJ)

El poder del joc portat a les aules i les tècniques per adaptar i jocs als nostres objectius pedagògics són les protagonistes d'aquesta formació.

Aquesta emocionant formació és una oportunitat per a docents i educadores que volen transformar l'aprenentatge en una aventura divertida i significativa. Descobreix com utilitzar jocs creatius per captivar i inspirar l'alumnat, mentre impulsem el seu aprenentatge i participació. Una experiència que enriquirà la manera d'ensenyar.

formació_edited.jpg

Disseny de jocs de taula educatius
 

Aprèn a crear els teus propis jocs de taula educatius amb aquesta formació.

Si vols generar contingut pedagògic atractiu i en forma de joc, aprendre les bases de la creació de jocs, aprendre les eines per transformar les teves idees en jocs de taula per portar a l'aula, aquesta formació és ideal per una persona creativa com tu.

formació3_edited.jpg

Procés de disseny de jocs com eina educativa

Descobrim com plantejar el repte de crear un joc de taula a infants i joves.

Amb aquesta formació aprendrem les possibilitats que ens brinda el disseny de joc com a metodologia educativa emmarcada dins de l'aprenentatge per projectes. Veurem com a més de treballar contingut curricular, durant el procés de disseny es poden treballar altres aspectes de forma més transversal, i aprendrem a adaptar el procés als nostres objectius depenent del grup.

photo_2021-01-22_17-51-31_edited.jpg

Gamificació

 

Ludifica les teves activitats, projectes o classes gràcies a les tècniques que aprendràs en aquesta formació.

La gamificació és un concepte que s'ha posat molt de moda últimament, però que a vegades es confon amb altres metodologies lúdiques com l'ABJ o el Joc de taula educatiu. Durant aquesta formació et quedarà ben clar tot el potencial d'aquesta eina d'acompanyament educatiu d'altres processos.  I aprendràs fer que les participants en els projectes que lideris estiguin més compromeses i motivades.

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page