close-up-dices-with-home-games-accessori

què és meraki?

Meraki és una paraula grega que no té una traducció directa a cap altre idioma. La millor definició de meraki és "allò que neix de l'ànima, fet amb creativitat i amor". A Meraki Jocs creiem que és una forma perfecte d'explicar qui som i què fem. El nostre objectiu és crear contingut educatiu atractiu, normalment en forma de joc, que pugui ajudar a mestres, monitors i monitores i a qualsevol agent educatiu interessat en una forma diferent d'aproximar-se a l'educació.

Si el que vols és potenciar les teves classes​ o espais educatius, també oferim un servei de gamificació encarat a treure tot el suc a temaris, processos i hores lectives.

A Meraki jocs creiem en la formació com un element clau; oferim sessions i dinàmiques adaptades a diferents entorns i realitats per a poder implementar les nostres propostes.

L'equip Meraki

El nostre equip està format per professionals de l'educació formal i no formal amb anys d'experiència en l'àmbit educatiu i en la creació de continguts pedagògics. A més a més, a Meraki sabem que no ho sabem tot, i comptem amb una xarxa de professionals de l'educació i experts que ens assessoren en els nostres projectes.

Jun trenco

Sóc llicenciada en psicopedagogia i audiovisuals. Especialitzada en PBL, programació neurolingüística i cooperació internacional.

He viscut en diversos països i crec a perseguir una educació integral que abraci la formació de l'afectivitat, la creativitat, el pensament crític, la interacció social i la sinergia dels diferents tipus d'intel·ligència.

photo5805667754437620612.jpg

dani f. PLACENCIA

Sóc animador sociocultural especialitzat en l'educació no formal amb infants i joves.

Des del 2004 he treballat i fet de voluntari fent servir el joc com a eina educativa a casa nostra, a Nova Zelanda, a l'India, a Canadà i a Mèxic.


Sóc un apassionat de l'educació i m'encanta jugar!!

ADAM PERIBÁÑEZ

Sóc periodista de formació, porto una pila d’anys dedicat al món de l’educació i l’associacionisme, formant persones i creant continguts pedagògics. Els jocs (al carrer, de taula o a l’ordinador) són la meva passió.

 

M’encanta jugar-los, deconstruir-los i donar-li la volta per a treure’n tot el suc!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.56.24.png

DAVID RIVERA

Sóc Enginyer de Telecomunicació i una mica Matemàtic. Porto en el món de l'educació no formal més de mitja vida i he fet de voluntari i formador en diversos àmbits locals i internacionals.

M'encanta inventar jocs i observar les dinàmiques tan diferents que es generen canviant regles lleugerament. Crec que el joc és ideal per construir experiències reals complexes de forma guiada... I a més és divertit!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.57.44.png
Col·laborem amb:
rrss.png