top of page
IMG_4576_edited.jpg

COLÒNIES

MARXEM DE COlÒNIES!

Una oportunitat única per enriquir l'experiència educativa de l'alumnat i crear records inoblidables. Els nostres campaments són aventures d'aprenentatge que ampliaran les ments i fomentaran la companyonia, el sentiment de pertinença al grup i milloraran les relacions interpersonals dels infants.

Experiències d'aprenentatge en un entorn natural: Els infants tenen l'oportunitat de connectar-se amb la natura, explorar el medi natural i aprendre sobre ecologia i sostenibilitat d'una manera pràctica i atractiva. Les nostres colònies escolars ofereixen aquesta oportunitat mitjançant activitats dissenyades específicament per enriquir el currículum escolar i fomentar un aprenentatge significatiu.

Autonomia i Col·laboració: Les colònies no són només un espai de convivència i creixement personal. Amb el suport del nostre equip d'educadores qualificades, les participants desenvoluparan habilitats d'autonomia, presa de decisions i col·laboració, tot immerses en experiències d'aprenentatge úniques.

Records per a tota la vida: entenem la importància de crear records que durin tota la vida. Les nostres colònies escolars estan dissenyades per ser moments memorables en la vida de les participants. Imagineu-los compartint històries d'aventures, rialles i moments d'aprenentatge amb les seves companyes durant molts anys.

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page