top of page
photo_2024-02-02_01-04-44_edited.jpg

JOCS D'ENGINY, GIMCANES I LLEURE

Supera EL REPTE, I SUPERA'T!

Els nostres jocs d'enginy estan específicament dissenyats per reptar als diferents equips a superar-se, posant el millor de cadascú, de tal manera que l'única forma d'assolir els objectius comuns dels equips és cooperar, practicar l'escolta activa i posar en comú idees.

Posem a prova els equips creant gimcanes adaptades a l'entorn de l'escola, a un territori que es vulgui descobrir, o en el medi natural. Aquestes gimcanes comparteixen les bases i els valors principals de l'educació no formal, la cooperació, el respecte, la comunicació, etc. Però a més a més, les podem enfocar per a treballar la descoberta d'un espai concret, per treballar una matèria o un contingut concret, per a practicar un idioma o simplement com espai d'oci i diversió.

Plantegem també jornades plenes de dinàmiques pròpies del lleure educatiu, en les que dissenyem i implementem activitats per tal d'assolir els objectius acordats amb l'equip docent. En aquests espais de lleure i diversió, els i les joves gaudeixen, es relacionen des d'una altra perspectiva i treballen posen a prova els valors i les habilitats treballades a l'escola més enllà de la part acadèmica.

A més totes aquestes activitats ens serveixen per identificar lideratges, per a treballar la resolució de conflictes de forma no violenta, per enfortir el sentiment de pertinença al grup, per a fer incís en l'educació emocional i per a potenciar una comunicació activa, empàtica i assertiva.
photo_2023-10-31_18-35-32.jpg
brújula_edited.jpg
coop3_edited.jpg
20190606_120535.jpg

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page