top of page
Disseny de jocs teens_edited.jpg

DISSENY DE JOCs de taula A L'AULA

CONVERTIM LES IDEES DE L'ALUMNAT EN REALITAT!

Implementem la metodologia d'aprenentatge per projectes, centrant el projecte en el disseny d'un joc de taula per cada grup de 4 a 6 alumnes.

Primer de tot, l'alumnat experimentarà diferents jocs, una màxima sobre el disseny de jocs de taula és que per a crear jocs primer s'ha de jugar molt.

En segon lloc, aprendrem la teoria bàsica sobre els jocs de taula. Identificarem les mecàniques, les dinàmiques, els components, tipus de jugadores, tipus de jocs etc.

A continuació triarem la temàtica al voltant de la qual dissenyarem el joc, ja que proposem que aquesta tingui una voluntat educativa, ja sigui sobre un tema acadèmic, sobre algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible o sobre un tema que interessi al grup, però sobre el que hagin de fer-ne recerca.

Aleshores ens posarem a treballar sobre la producció dels jocs de taula, on entren en joc altres aspectes de manera transversal, tant en l'àmbit relacional, com en l'àmbit individual de cada participant.

Finalment, presentarem el joc resultant a la resta de grups, a l'institut o en algun altre espai de l'entorn del centre.
Tallers i sessions.png
dimensions i competències.png
producte.png
objectius.png

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page