top of page

creem elements i experiències lúdiques

Un dels vessants més creatius de Meraki Jocs, és el disseny i la materialització d'idees lúdiques en forma de jocs de taula, Escaperooms, Break Out Edus o jocs i programes d'educació en el lleure. Tenim jocs ja creats, simplement per divertir-nos o per treballar objectius específics, també podem crear jocs a mida o acompanyar-vos en el procés de creació.

Disseny de jocs

DSC07542_edited.jpg

Jocs de taula a mida

Fem realitat la teva idea tant si els que vols crear és un joc de taula educatiu i només tens l'objectiu pedagògic a assolir, com si vols crear un joc per a promocionar la teva empresa o si sempre has tingut al cap una idea de joc, però no saps per on començar, nosaltres posem els nostres mitjans per elaborar un joc de taula real.

Ens encarreguem de tot el que necessitis, de la construcció de la narrativa o temàtica, la definició de les mecàniques de joc, la redacció de la normativa, el disseny gràfic d'aquest, el testeig i la producció final.

break out_edited.jpg

Escaperooms i Break Out Edus

Creem Escaperooms, break Out Edus i jocs de pistes a mida.

Tants si els que vols és treballar una temàtica concreta a l'aula, com si vols celebrar un esdeveniment diferent i personalitzat, o el teu objectiu és que les participants coneguin un entorn concret, aquesta opció de disseny de jocs no deixarà indiferent a ningú i serà una experiència vivencial d'allò més potent.

Ens adaptem als espais i pressupostos de què disposeu.

coop3_edited.jpg

Activitats de lleure educatiu

Jocs moguts i vivencials que ens posen a prova en un entorn segur i que ens permeten treballar objectius molt diferents mentre ens divertim.

A Meraki venim del món del lleure educatiu i tenim una àmplia experiència en aquest sector. Sabem de la força del joc vivencial, per aquest motiu oferim també disseny d'activitats per empreses de lleure, des de l'elaboració del material pedagògic la formació; organitzem colònies, gimcanes i esdeveniments d'un dia amb el nostre monitoratge o formant a les vostres monitores o mestres en les activitats dissenyades per nosaltres.

photo_2023-10-06_17-54-32.jpg

Jocs propis
 

Jocs de taula creats amb ànima, tal com el nostre nom indica.

A Meraki disposem d'un ampli ventall de jocs educatius creats expressament per a treballar diferents matèries i competències especificades al currículum escolar, com les energies renovables, els primers auxilis, la taula periòdica o les notícies falses entre altres. Tenim també alguns jocs purament lúdics en els que crear pocions, assaltar un castell o robar un banc.

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page