top of page

juguem a la feina

El joc ens serveix per generar dinàmiques diferents, per experimentar i per posar-nos a prova en un entorn segur on experimentar i créixer. Molts dels elements del joc, portat als processos i projectes empresarials ens faran gaudir més de les tasques pròpies d'aquesta activitat i ens serviran per millorar en els processos de creació, resolució de conflictes i desenvolupament d'habilitats socials i lògiques.

empreses

photo_2023-10-06_16-26-11_edited.jpg

After Office Lúdic

Generem espais lúdics després de l'horari laboral que enforteixen les relacions entre les treballadores a la vegada que serveixen per desenvolupar habilitats positives per l'equip.

Els beneficis del joc i espais distesos ajuden a crear un millor ambient a l'oficina i això afecta directament a la millora de la qualitat del treball.

lego_edited.jpg

Team Building

Dinamitzem jornades d'enfortiment dels equips gràcies a les quals teixim relacions més profundes entre les treballadores.

Aquesta proposta aporta beneficis en diferents àmbits:

-Teixeix una relació de confiança entre les treballadores

-Ens serveix per identificar rols i treballar estratègies comunicatives

-Gaudim de temps juntes assolint objectius comuns sense la pressió laboral

20220213_130547_edited_edited.jpg

Gamificació de Processos

Complementem els processos del dia a dia amb elements lúdics, fent que siguin més atractius, motivadors i reptadors.

Analitzem les feines i dinàmiques i serveis de l'empresa, identifiquem les possibilitats de fer aquestes més amenes i els afegim elements propis del joc per tal de transformar-les en reptes a assolir per les treballadores i clientes.

photo_2023-10-06_16-28-26_edited.jpg

Jocs Transversals i Jocs de Pistes

Introduïm el joc de forma transversal al lloc de treball, fent d'aquest espai un espai ludicolaboral.

Proposem dues modalitats diferents, per una banda, proposem un joc entre les treballadores que genera un millor ambient de treball. Per una altra banda, proposem un joc de pistes que les treballadores podran anar resolent durant el temps que duri el joc i que poden estar relacionades amb un esdeveniment futur, amb la història de l'empresa, etc.

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page