top of page

CONVERTIM LA VIDA EN UN JOC

La gamificació és transformar les activitats quotidianes, les lliçons educatives, les activitats o processos empresarials en més interessants introduint-hi elements propis del joc, com una narrativa, nivells, reptes, etc.A Meraki ens encanta jugar i on millor que a la vida diària?

GAMIFICACIÓ

photo_2021-01-22_17-51-31_edited.jpg

Gamificació educativa
 

El poder del joc portat a les aules i les tècniques per adaptar i jocs als nostres objectius pedagògics són les protagonistes d'aquesta formació.

Aquesta emocionant formació és una oportunitat per a docents i educadores que volen transformar l'aprenentatge en una aventura divertida i significativa. Descobreix com utilitzar jocs creatius per captivar i inspirar l'alumnat, mentre impulsem el seu aprenentatge i participació. Una experiència que enriquirà la manera d'ensenyar.

Captura de pantalla 2023-10-10 161833.png

Gamificació de visites culturals
 

Aprèn a crear els teus propis jocs de taula educatius amb aquesta formació.

Si vols generar contingut pedagògic atractiu i en forma de joc, aprendre les bases de la creació de jocs, aprendre les eines per transformar les teves idees en jocs de taula per portar a l'aula, aquesta formació és ideal per una persona creativa com tu.

IMG_7251.JPG

Gamificació de processos participatius

Dinamitzem i enriquim processos participatius amb associacions, escoles, veïnats o empreses.

Gràcies a la nostra metodologia ludificada garantim la participació del col·lectiu o grup per identificar necessitats i opinions, extreure conclusions i generar propostes de forma divertida a la vegada que realista.

20220213_130547_edited.jpg

Gamificació per empreses
 

Complementem els processos del dia a dia amb elements lúdics, fent que siguin més atractius, motivadors i reptadors.

Analitzem les feines i dinàmiques i serveis de l'empresa, identifiquem les possibilitats de fer aquestes més amenes i els afegim elements propis del joc per tal de transformar-les en reptes a assolir per les treballadores i clientes.

Si en vols saber més, no dubtis en contactar-nos

bottom of page