top of page

ens presentem: què és meraki jocs?

Ens presentem
Meraki red.png

Meraki és una paraula grega que no té una traducció directa a cap altre idioma. La millor definició de meraki és "allò que neix de l'ànima, fet amb creativitat i amor". A Meraki Jocs creiem que és una forma perfecte d'explicar qui som i què fem. El nostre objectiu és crear contingut educatiu atractiu, normalment en forma de joc o taller, que pugui ajudar a mestres, monitors i monitores o a qualsevol agent educatiu interessat en una forma diferent d'aproximar-se a l'educació.

Si el que vols és potenciar les teves classes​ o espais educatius, també oferim un servei de gamificació encarat a treure tot el suc a temaris, processos i hores lectives.

Finalment, a Meraki jocs creiem en la formació com un element clau; oferim sessions i dinàmiques adaptades a diferents entorns i realitats per a poder implementar les nostres propostes.

com treballem?

una altra manera d'aprendre

A Meraki Jocs creiem en una educació vivencial i participativa. Per això dissenyem i planifiquem tallers i càpsules educatives a mida per a escoles, instituts, entitats, centres educatius, centres cívics, espais joves, ajuntaments, equipaments culturals, empreses i altres.

Els nostres continguts estan pensats per a apropar diferents temàtiques a l’alumnat d’una forma amena, directa i entretinguda, fent servir els diferents recursos dins la nostra metodologia, pensada per a qualsevol edat i tipus de grup.

planet fever_edited.jpg

aprenentatge basat en el joc

L’ABJ és una metodologia de treball que utilitza el joc com a eina pedagògica. A Meraki, dissenyem jocs específics per als nostres tallers que apropen els continguts d’una forma entretinguda i directa.

photo_2024-02-09_14-02-14_edited.jpg

DISSENY DE JOC COM EINA PEDAGÒGICA

El disseny de jocs de taula és una molt bona eina en si mateixa. Més enllà del joc resultant, el procés de disseny ens serveix per aprofundir en la temàtica triada, per treballar la presa de decisions i el treball en equip, per potenciar la creativitat i la resolució de problemes, entre moltes altres habilitats necessàries en la nostra societat.

photo_2021-05-25_17-00-55.jpg

breakout edu

Tota la diversió d’un Escape Room però farcida de contingut educatiu, i sense moure’s de l’aula! El nostre equip està especialitzat en la creació d’aquest tipus de continguts per fer més divertit l’aprenentage.

photo_2021-01-22_17-51-31_edited.jpg

Gamificació

La gamificació és una metodologia que implementa elements propis del joc en entorns i processos no lúdics. Ens permet fer més atractiva i motivant una activitat que a priori no ho és. Des de Meraki Jocs plantegem gamificacions per acompanyar projectes educatius, processos a les empreses, activitats culturals, etc.

IMG_20180604_150424.jpg

Participació i dinàmiques

“M’ho van explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre”. Seguint aquest conegut proverbi, a Meraki fem que les nostres dinàmiques i activitats fomentin la participació del grup i el treball cooperatiu.

l'equip meraki jocs

El nostre equip està format per professionals de l’educació formal i no formal amb anys d’experiència en l’àmbit educatiu i en la creació de continguts pedagògics. A més a més, a Meraki sabem que no ho sabem tot, i comptem amb una xarxa de professionals de l’educació i persones expertes que ens assessoren en cadascun dels nostres projectes.

L'equip Meraki

Jun trenco

Sóc llicenciada en psicopedagogia i audiovisuals. Especialitzada en PBL, programació neurolingüística i cooperació internacional.

He viscut en diversos països i crec a perseguir una educació integral que abraci la formació de l'afectivitat, la creativitat, el pensament crític, la interacció social i la sinergia dels diferents tipus d'intel·ligència.

photo5805667754437620612.jpg

dani f. PLACENCIA

Sóc animador sociocultural especialitzat en l'educació no formal amb infants i joves.

Des del 2004 he treballat i fet de voluntari fent servir el joc com a eina educativa a casa nostra, a Nova Zelanda, a l'India, a Canadà i a Mèxic.


Sóc un apassionat de l'educació i m'encanta jugar!!

ADAM PERIBÁÑEZ

Sóc periodista i dissenyador, però porto una pila d’anys dedicat al món de l’educació i l’associacionisme, formant persones i creant continguts pedagògics. Els jocs (al carrer, de taula o a l’ordinador) són la meva passió.

 

M’encanta jugar-los, deconstruir-los i donar-li la volta per a treure’n tot el suc!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.56.24.png

DAVID RIVERA

Sóc Enginyer de Telecomunicació i una mica Matemàtic. Porto en el món de l'educació no formal més de mitja vida i he fet de voluntari i formador en diversos àmbits locals i internacionals.

M'encanta inventar jocs i observar les dinàmiques tan diferents que es generen canviant regles lleugerament. Crec que el joc és ideal per construir experiències reals complexes de forma guiada... I a més és divertit!

Screen Shot 2020-11-27 at 12.57.44.png

COL·LABORACIONS I ALIANCES

mnac-logo.jpg
rrss.png
nexes logo.png
fpt_edited.png
Logo Akela lila complert.png
Ludo.png
logo-fundacio-espai-cultura.png
Contacta amb nosaltres
292185194_471498498310386_1599924199679902261_n_edited.jpg
EH.png
UB.png
bottom of page